NIEUWS

Nieuws op gebied van bungalowparken.

De klant van vandaag wil steeds meer luxe en entertainment. Daarom zijn de bungalowparkaanbieders volop bezig om de bungalowparken steeds weer te vernieuwen met nieuwe entertainment en faciliteiten. Op alle parken is er bijvoorbeeld WiFi beschikbaar (gratis of tegen betaling) zodat u toch nog uw favoriete serie kunt kijken op Netflix en even snel uw email kunt checken. Vervolgens gaat u genieten in de sauna, wirlpool (al dan niet bij de bungalow) of naar het zwemparadijs. Eten kunt u in de vele restaurants of laten bezorgen. . U kunt alle kanten op.
NIEUW! PARK ALLGAU Nieuw, innovatief en adembenemend: Park Allgaü opent in de herfst van 2018. Park Allgaü is het spectaculaire nieuwe Center Parcs park in Zuid-Duitsland (gelegen tussen Stuttgart, München en Zürich) dat in de herfst van 2018 opent. Het is een luxe en innovatief vakantieparadijs voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden, midden in de natuur en aan de voet van de Alpen. Ontdek dit droomvakantiepark van de nieuwste generatie.
NIEUW! VILLAGES NATURE PARIS We hebben een nieuw park! Wilt u nieuwe sensaties beleven die uw vakantie zullen betoveren? Om opnieuw op te laden, samen te zijn met uw vrienden & familie, en dit alles op een steenworp afstand van Parijs en Disneyland® Parijs. Activiteiten, sport, relaxen, ontdekken en dat alles binnen handbereik. Prikkel uw zintuigen. Tijdens uw verblijf heeft u toegang tot alle 5 werelden die Villages Nature te bieden heeft. Diverse activiteiten en sporten, dicht bij de natuur en voor elke leeftijd, zijn beschikbaar voor u.
NIEUW! LES ARDENNES Het huidige Sunparks Ardennes zal vanaf 28 september verder gaan onder de naam Center Parcs Les Ardennes. Dit bungalowpark is compleet vernieuwd met bungalows tot wel 18 personen. Geniet van de bijzondere mix die Center Parcs zo uniek maakt: Cottages midden in de prachtige natuur. Activiteiten voor jong en oud, weer of geen weer. Subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo en avontuurlijke indoor speelwerelden en nog zoveel meer om echt even samen te zijn.
PARK NÍRDSEEK▄STE Vanaf nu zijn alle cottages, appartementen en hotelkamers vernieuwd. De keuken en badkamer zijn grondig aangepakt, het interieur is opgefrist en de meubels zijn nieuw. De Aqua Mondo en Market Dome volgen eind 2018.
BUTTON TEXT
SAFARIPARK BEEKSE BERGEN Verspreid tussen uitgestrekte bosgebieden, twee enorme savannes en een  weidse leeuwenvlakte liggen vrijstaande lodges, Afrikaanse safaritenten en  avontuurlijke boomhutten. Word wakker en ontbijt tussen brullende leeuwen,  nieuwsgierige giraffen en kom tot rust op je veranda.
linkpartners
disclaimer BUTTON TEXT
 Een bungalowpark is er voor iedereen” Probeer zeker eens wat nieuws
HOF VAN SAKSEN Hof van Saksen presenteert vol trots een wereldprimeur, 3 spectaculiere  glijbanen. Geniet elke dag van ongekend glijplezier. U kunt kiezen uit maar liefst  3vafdalingen: de grootste indoor waterglijbaan ter wereld, de hoogste banden- glijbaan van de Benelux en de steilste indoor speedslide van Nederland. BUTTON TEXT LIMBURGSE PEEL De limburgse peel is aan het vernieuwen. Vanaf de zomer van 2018 is het park  compleet vernieuwd. De cottages hebben een nieuw interrieur en de Market Dome is aangepast. De Bamboe dome is daar een goed voorbeeld van. BUTTON TEXT
CONTACTl
© Bungalowparkvoordeel.nl
* alle prijzen zijn exclusief verplichte kosten tenzij anders aangegeven op de website van de desbetreffende bungalowparkaanbieder.
MEER INFORMATIE MEER INFORMATIE MEER INFORMATIE BUTTON TEXT BUTTON TEXT BUTTON TEXT BUTTON TEXT BUTTON TEXT BUTTON TEXT BUTTON TEXT BUTTON TEXT
BUNGALOWPARKVOORDEEL.NL