© Bungalowparkvoordeel.nl 2016
Prijsuitleg | Algemeen Alle prijzen zijn exclusief verplichte kosten zoals reserveringskosten, bedlinnen, toeristenbelasting en toeslagen tenzij het anders is aangegeven op de website van de desbetreffende aanbieder. .
Wij werken o.a. samen met Center parcs Landal Libéma Roompot Sunparks
Let op | Prijzen De aangeboden prijzen van bungalows zijn meestal zonder lokale heffingen, reserveringskosten, eventueel een waarborgsom, verplicht bedlinnen, voorkeurskosten en schoonmaakkosten tenzij anders vermeld op de website van de aanbieder. Na het invullen van de gevraagde gegevens wordt er een volledige prijs getoond. Bent u het er niet mee eens dan kunt u de boeking niet door laten gaan. Er zijn bungalowparkaanbieders die All-In prijzen hanteren. Dit is aangegeven op de website van de aanbieder.
WAT U MOET WETEN OVER ONS Bungalowparkvoordeel.nl is een vakantieportaal waar alle diensten en produkten direct online te boeken zijn bij één van de vakantieparkaanbieders. Het aanbod van Bungalowparkvoordeel.nl bestaat uit bungalowparken in o.a. Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Deze bungalowparken zijn van verschillende aanbieders welke overzichtelijk op de website worden getoond zodat u makkelijk een verblijf kunt zoeken en boeken. Bungalowparkvoordeel is geen touroperator of reisorganisatie, u boekt dus niet rechtstreeks bij ons, maar altijd bij de betreffende aanbieder. Als u als consument niet tevreden bent over de kwaliteit van de service van één van de aanbieders bij wie u heeft geboekt, dan dient u de klacht en/of opmerking bij de desbetreffende aanbieder door te geven. Voor zaken als annuleringen en/of veranderingen van een reservering of bijboekingen e.d. zult u in overleg moeten treden met de desbetreffende aanbieder. ONZE DISCLAIMER Bungalowparkvoordeel.nl betracht uiterste zorgvuldigheid bij het maken, samenstellen en het verspreiden van de informatie op deze site. Wij kunnen echter niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Aan de geboden informatie kunt u geen rechten ontlenen. U kunt de disclaimers van de verschillende organisaties nalezen op de website van de des- betreffende organisatie. Indien u via onze internetsite een pagina raadpleegt van derden (zgn. een link) wijzen wij u erop dat deze informatie wordt verstrekt door de derde, die op de betreffende pagina wordt genoemd. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de inhoud van de informatie op deze sites. Bungalowparkvoordeel aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van de informatie op deze site. Daarvoor moet u bij de desbetreffende aanbieder zijn. ZIj zijn ten alle tijden verantwoordelijk voor de boeking. WIJ WENSEN U EEN HEERLIJK VERBLIJF

OVER ONS